Søndag 2. juli fra kl. 12.00 skjer det mye for barn på Stavern Litteraturfestival. Eventyrstund, show med sang  og musikk, ballongklovn og gratis bok til alle barn som deltar på arrangementene! Og på slutten av dagen avslutter vi med arrangement for litt større barn og ungdom., Superbitch- forfatteren kommer på besøk, og det blir mulighet til å møte to av våre mest populære ungdomsbokforfattere, Tom Kristensen og Marit Reiersgård,

Vi håper mange tar turen til Stavern denne dagen. Prisen er i hvert fall ingen unnskyldning for å bli hjemme, for alt som skjer for barna er gratis!

PROGRAM BARNEARRANGEMENT SØNDAG 2/7-17:

 

Kl. 12:00

Prins Godhjerta og onkel Snurretullball.

Erik Johansen spiller og leser.
Velkommen til en herlig stund med sang og kos for våre minste, der naturligvis øvrige familie og andre er hjertelig velkomne.

 

Kl. 13:00 – Ballongklovn

Møt vår kjære ballongklovn som lager fine figurer for barna, og skaper gøy og hygge. I utgangspunktet på Gule galleriet, men tillater vær og forhold det, blir det også en liten tur utendørs.

 

Kl. 14:00

Eventyrstund med Eksplodera

Historien om den lille heksa som alltid er så sint. Lesestund med Nina Bay og Line E. Gjørtz-Larsen

 

Kl. 15:00

Superbitch. Historien om mobbeofferet Anne Bea.

Audhild Solberg har skrevet bøker om Anne Bea, ei jente i syvende klasse som hver dag blir plaget av klassekameratene sine. Tankevekkende om dagsaktuelt tema.

 

Kl. 16:00

Tom Kristensen og Marit Reiersgård

Kristensen og Reiersgård som begge skriver spenning for ungdom og voksne i samtale med Frode Eie Larsen

Større fonter
Vis siden i høykontrast