Fredagens program på Stavern Litteraturfestival er klart, og vi går sterkt ut allerede fra start!

Kl. 17.00 er det offisiell åpning av festivalen ved Østlands-postens sjefsredaktør, Terje Svendsen.

Kl. 17.15 kan du treffe Jørn Lier Horst, Jan Mehlum og Frode Eie Larsen som vil snakke om krim, og krimmens betydning i dagens samfunn. En debatt som det ifølge Aftenposten Pål Gerhard Olsen er alt for lite av, selv om vi nok satser på at debatten vil foregå i nettopp en slik hyggelig form som Olsen misliker. Det får holde at blodet flyter i bøkene til forfatterne …

Kl. 18.30 entrer forfatter og psykiatrisk sykepleier Geir Wigtil scenen. Han kom nylig ut med boken «Hvordan gi litt mer f*en, en antiselvutviklingsbok for  helt vanlige mennesker»  Flere og flere ser at vår jakt på perfeksjon har tatt overhånd, stadig flere møter veggen i et forsøk på å være perfekte på alle livets områder. Som Per Fugelli sa det:  Vi må gi mer faen!. Men hvordan gjør man nå egentlig det? De som får med seg Geir Wigtils underholdende foredrag om temaet, vil antagelig ende opp med både godt humør og noen nyttige tips.

Kl. 20.00 – Sist, men definitivt ikke minst:  bestselgerforfatter og prisvinner Vigdis Hjorth, som blir bokbadet av Merete Holtan Gartè. Vigdis Hjort er en dame som er kjent på å by på seg selv, i både oppturer og nedturer. Vi skal gjøre vårt for at denne fredagskvelden blir en av oppturene, både for forfatteren og for dere som kommer for å høre på henne.

Velkommen!

Billett til hele kvelden koster kr. 200,- totalt. Billett kan kjøpes her, og det er begrenset antall med plasser, så det er ingen grunn til å vente. Bestill her nå!

 

Større fonter
Vis siden i høykontrast